| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mystery Woman: Sing Me a Murder (2005) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14922 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mystery Woman: Sing Me a Murder (2005)Objavljeno: 18.Svibanj/May.2015 u 17:26 |
|
Mystery Woman: Sing Me a Murder (2005) ![]() Režija: Stephen Bridgewater (as Stephen W. Bridgewater) Scenarij: Michael Sloan (creator), Joyce Burditt Žanr: Crime, Mystery, Thriller Jezik: engleski Država: SAD Trajanje: 120 min Uloge: Kellie Martin ... Samantha Clarence Williams III ... Philby Nina Siemaszko ... Cassie Casey Sander ... Chief Connors Brad Rowe ... Jason Vlasnica knjižare Samantha Kinsey te njen partner Philby mora riješiti ubojstvo bivšeg CIA agenta koji je ujedno i Philbyev kolega. Istovremeno Philbyjevi rock idoli trio Steven, Dan i Carly vraćaju se u grad kako bi ponovno okupili svoj bend. Samantha predloži triju da njenu knjižaru iskoriste kao mjesto gdje će ponovno zasvirati. No čini se kako se Philbyev pjevački trio poslužio trikom da ponovno dospije u središte medijskog zbivanja. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |