| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
My Life Without Me (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: My Life Without Me (2003)Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2012 u 17:26 |
|
My Life without Me (Moj život bez mene) ![]() Žanr: drama, ljubavni Zemlja: Kanada/Španija Režija i scenario: Isabel Coixet (po knjizi Nanci Kincaid) Uloge: Sarah Polley, Amanda Plummer, Scott Speedman, Leonor Watling, Deborah Harry, Mark Ruffalo En živi u prikolici sa često nezaposlenim suprugom i svoje troje dece. Zaposlena je kao čistačica na koledžu, koji sebi nikada nije mogla da priušti. Verujući da je u drugom stanju, ona odlazi na lekarski pregled, ali se suočava sa užasnom istinom da boluje od raka i da joj je kraj blizu. U tom trenutku ona se odlučuje na hrabar i nesebičan korak - da potpuno sakrije istinu od porodice i da svoju slabost pripiše anemiji. En odbija svaku zdravstvenu pomoć i sačinjava listu stvari koje želi da uradi pre smrti, a koje će njen mali svet učiniti lepšim mestom za život. Pod teretom svoje tajne, ali oslobođenu svojim novim osećajem za kontrolu, emotivno putovanje odvešće je na mesta za koje nije ni slutila da postoje i dati njenom životu sasvim novi smisao. Film je inspirisan kratkom pričom "Pretending the Bed is a Raft" Nensi Kinkejd, ali ga je rediteljka adaptirala i dala mu lični pečat. Ovaj film je opisan kao nezavisna verzija filma "Terms of Endearment". Priča je pomerena iz Nju Orleansa, gde ju je Kinkejdova smestila, u Kanadu. Rediteljka to objašnjava činjenicom da ovu priču nije mogla da smesti u sunčanu Lujzijanu, već je tema tražila tmurno kišno vreme Vankuvera. (Izvor: www.film.krstarica.com) Film osvojio 16 nagrada i bio nominovan za još 15. IMDB TITLOVI |
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2012 u 17:45 |
|
Da znaš samo kako se oduševim kad otvoriš novu temu...
![]() |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2012 u 18:43 |
|
Eto, poslušah te
![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |