| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Monica Z (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Monica Z (2013)Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2014 u 19:43 |
|
Monica Z (2013) ![]() IMDb Režija: Per Fly Scenarij: Peter Birro Žanr: Biografija, Drama, Muzički Jezik: Švedski, Engleski Država: Švedska Trajanje: 111 min Edda Magnason ... Monica Sverrir Gudnason ... Sture Kjell Bergqvist ... Bengt Vera Vitali ... Marika Randy Ingram ... Bill Evans Oskar Thunberg ... Vilgot Johannes Wanselow ... Beppe Nadja Christiansson ... Eva-Lena David Hellenius ... Skivbolagsdirektören Cecilia Ljung ... Greta Fredrik Lindborg ... Dompan Jörgen Thorsson ... Tage Hanna Ullerstam ... Kerstin Hedda Stiernstedt ... Lina Henrik Stahl ... Povel Ramel Film je baziran na životu i karijeri švedske pjevačice i glumice Monice Zetterlund. Monika je bila poznata švedska pjevačica i glumica, a film prati njen put od telefonistice iz malog grada, pa sve do nastupa u najpoznatijim klubovima New Yorka i Stokholma. Tijekom karijere snimila je mnoge jazz albume i glumila je u deset filmova. 1963 g. je predstavljala Švedsku na 'Pjesmi Eurovizije', a 1972 g. dobila je nacionalno priznanje za ulogu u filmu 'Utvandrarna' iz 1971 g., koji je bio nagrađen sa dva Oscara. 1999 g. zbog bolesti kičme napušta karijeru. Prevod je najavio sipa |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2014 u 17:20 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |