| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mon Ange Aka My Angel (2004) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mon Ange Aka My Angel (2004)Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2016 u 21:00 |
|
Mon Ange Aka My Angel (2004) ![]() Režija: Serge Frydman Scenarij: Serge Frydman Žanr: Drama Jezik: Francuski Država: Francuska Trajanje: 94 Vanessa Paradis ... Colette Vincent Rottiers ... Billy Eduardo Noriega ... Romain Eric Ruf ... Kovarski Claude Perron ... Peggy Thomas Fersen ... Client café Anne-Marie Loop ... Guichetière Prostitutku Colette prijateljica zamoli da brine o njenom sinu Billyju, a kada Billyjevu majku pronađu mrtvu, Colette nerado pristane jer misli da to nije dobra ideja. Nakon što postane jasno da je Billyjevu majku ubila mafija, Collete i Billy brzo pobjegnu. Billy Colletinu zabrinutost shvati kao ljubav i zaljubi se u nju. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |