Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mommy (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mommy (2014)

Mommy

Mommy (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Mama

Godina:

2014

Žanr:

drama

Trajanje:

139 min

Režija:

Xavier Dolan

Scenarij:

Xavier Dolan

Glavne uloge:

Suzanne Clément
  >  Kyla
Anne Dorval
  >  Diane 'Die' Després
Huguette Gervais
  >  Calssiere librairie
Natalie Hamel-Roy
  >  Natacha
Patrick Huard
  >  Paul
Michèle Lituac
  >  Directrice du centre correctionnel
Viviane Pascal
  >  Marthe (as Viviane Pacal)
Justin Laramée
  >  Gardes de securite
Alexandre Goyette
  >  Patrick
Reda Guerinik
  >  Gardes de securite
Vincent Fafard
  >  Joueur de billard
Sabrina Bisson
  >  DJ Karaoke
Ted Pluviose
  >  Chauffeur de taxi
Antoine Olivier Pilon
  >  Steve O'Connor Després
Isabelle Nélisse
  >  Fille de Kyla

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kumek View Drop Down
Master translator
Master translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kumek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mommy (2014)
    Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2015 u 11:23
Mommy (2014)

IMDB

Samohrana majka, udovica, sama odgaja svog nasilnog sina i shvata da se pojavljuje nova nada kad se misteriozna komšinica ubaci u njeno domacinstvo...

Scenario i rezija: Xavier Dolan
U glavnim ulogama: Anne Dorval, Antoine-Olivier Pilon, Suzanne Clement

Titl :
kumek

TITL

Ažurirao kumek - 20.Ožujak/Mar.2015 u 14:14
Na vrh
Zolala View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zolala Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2015 u 14:21
Једва чекам превод Clap
Na vrh
PedjaBojic View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj PedjaBojic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2015 u 13:41

Originalno postovano od strane kumek kumek piše:

Mommy (2014)

IMDB

Samohrana majka, udovica, sama odgaja svog nasilnog sina i shvata da se pojavljuje nova nada kad se misteriozni sused ubaci u njeno domacinstvo...

Scenario i rezija: Xavier Dolan
U glavnim ulogama: Anne Dorval, Antoine-Olivier Pilon, Suzanne Clement

Titl najavio:
kumek

Sjajan izbror!Dobar film za dobrog prevodioca!:) 
Svaka cast!Jedva cekamo!:)
Na vrh
Zolala View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zolala Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2015 u 00:20
Pojavio se prevod, kolega Mita je uleteo s prevodom ko seljak na svadbu, što kažu stari

Kumek, ti javni ako otkazuješ prevođenje
Ja ću sačekati tvoj prevod, ako ga izbacuješ, ne znam jesu li ti planovi pomršeni
Na vrh
kumek View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kumek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2015 u 11:55
Ma, nemam reci. Najavio sam, i postavio temu, i svuda napisao. Sramota. Nemam sta drugo da kazem. Titl sam postavio.
Na vrh
Zolala View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zolala Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2015 u 14:11
Ja se nadam da će sajt napredovati po tom pitanju
Hvala na prevodu
Na vrh
kumek View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kumek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2015 u 14:17
Nadam se i ja, ali ne znam kako. Ali, šta je tu je. To samo pokazuje kakav je ko, i kako ne poštuje druge. Meni se to desilo par puta ranije, ali sam bar napisao izvinjenje, jer nisam tako nešto nikad namerno uradio. Ne bi bilo problema, da nisam stavio najavu na više mesta i otvorio temu. Znači da je nemoguće da je to bilo slučajno. Ovakvi titlovi zaista zahtevaju veliki trud, što i dotični, koji nije ispoštovao najavu, vrlo dobro zna. Zato me i čudi takvo nepoštovanje tuđeg truda.
Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2015 u 14:18
Kratko i jednostavno od Mite nisu trebali postavit prijevod...
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2015 u 15:41
Valjda vam je do sada postalo jasno da nisu svi ljudi isti. Netko prati teme i surađuje, netko ne prati, nekoga nije briga, a ima i onih koji bi voljeli da nas nema. Svatko ima pravo postaviti prijevod i sam odabire način na koji će to napraviti. Koliko se sjećam, za 50 nijansi sive postoje tri autorska titla.
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2015 u 15:58
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Valjda vam je do sada postalo jasno da nisu svi ljudi isti. Netko prati teme i surađuje, netko ne prati, nekoga nije briga, a ima i onih koji bi voljeli da nas nema. Svatko ima pravo postaviti prijevod i sam odabire način na koji će to napraviti. Koliko se sjećam, za 50 nijansi sive postoje tri autorska titla.
znaš jer si ga gledao sa sva 3LOL
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2015 u 17:00
Ne, ali se sjećam da je bila slična rasprava. LOL
Na vrh
kumek View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kumek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2015 u 22:45
Ma nije problem i ako ima vise autorskih filmova za isti film, ali je to rasipanje snaga i vremena, jer ima toliko filmova za koje treba uraditi prevod, tako da nema smisla da se 2 ili vise ljudi koji prevode, iscrpljuju na istom filmu. To je sustina svega o cemu sam pisao.
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2018 u 21:55
Fantastičan film.
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2018 u 20:42
  Dolan je nastavio tamo gde je stao u svom prvencu tako poetičnog naziva Ubio sam majku. Ova dva filma su slična i zbog teme i zbog podele uloga iz koje je izvisio sam Dolan koji je sa svojih 25 leta ipak malo mator za ulogu tinejdžera. Tako nešto je ipak rezervisano samo za srpski film.

Dian Despres je taze udovica i samohrana majka koja mora da plaća gomilu računa i da neprestano smiruje svog problematičnog sina koji divlja od početka pa sve do kraja filma. Na samom početku ona ga odvodi iz unternata u kom je izazvao požar i u kom je povredio neke svoje kolege. To "smirivanje" ne ide baš sasvim lako jer sinčić izbegava svoje lekiće i nasrće na svoju majku koja ne zna šta će sa njim iako ima rešenje koje će u svakom slučaju biti loše za sina. Dian može da ga ostavi kod kuće i da se prihvati teškog zadatka školovanja i brige za sina sa posebnim potrebama  ili da ga premesti u ustanovu zatvorenijeg tipa sa kojom Stiv imati minimalne šanse u životu. Dian nije baš paradigma majčinstva, dozira se vinom, večito pokušava da nađe prečice, pa zato često ostaje bez posla, svadljiva je i sama je hiperaktivna. Sa druge strane, Stiv u svojoj hiperaktivnosti i blesavosti, ima dobre želje, iako loše načine da ih ostvari, ume biti i pažljiv i pokazati ljubav, ponekad čak i od pomoći, ali isto tako njegovo veselje ili blentavost se u trenucima kada nešto nije po njegovom pretvara u agresiju koju je teško staviti pod kontrolu. Njima kao takvima u pomoć priskače komšinica , bivša učiteljica koja je usled traume počela mucati i efektivno postala invalid rada. Od samog početka ona njih gleda sa radoznalošću, oni nju isto, ali njeni motivi u celoj priči su mi nejasni.

Dolan koji sam ima filmski pedigre je neko ko ne gubi vreme jer svake godine izbacuje po jedan film koji uprkos temama ima svoju publiku koja se ne nalazi samo na raznoraznim takmičenjima i festivalima čiji je miljenik,

Pridružujem se u preporuci za gledanje uz napomenu da ipak treba odgledati prvo Dolanov film poetičnog naziva Ubio sam svoju majku.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.