| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Moebius (1996) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Moebius (1996)Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2014 u 11:35 |
|
Moebius (1996) ![]() Žanr: SF Trajanje: 88 min Država: Argentina Jezik: Španija Režija: Gustavo Mosquera R. Scenario: Pedro Cristiani, Gabriel Lifschitz po kratkoj priči Armina Josepha Deutscha Uloge: Guillermo Angelelli ... Daniel Pratt Roberto Carnaghi ... Marcos Blasi Annabella Levy ... Abril Jorge Petraglia ... Mistein Subverzivna i satirična kritika argentinskog društva, politike i prošlosti. U podzemnoj železnici Buenos Airesa nestaje voz sa 30 putnika. (Poput političkih disidenata koji su "nestajali" u Argentini). Mladi matematičar pokušava da pronađe uzrok ove dematerijalizacije, istražuje stare karte i tehničke podatke i pokušava da pronađe starog naučnika koji je dizajnirao zamršenu mrežu podzemne železnice. Neočekivanu pomoć dobija od mlade devojke i iako sve izgleda uzaludno, slučajni događaj u kojem će rizikovati svoj život će ga suočiti sa neverovatnim otkrovenjem... Prevod uradili Gwyn i Gaca62 Ažurirao bojan969 - 27.Studeni/Nov.2014 u 18:48 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2014 u 00:57 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |