| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Miss Congeniality (2000) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Miss Congeniality (2000)Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2015 u 22:03 |
![]() Režija: Donald Petrie Scenario: Marc Lawrence, Katie Ford Žanr: Akcija, Komedija, Krimi Jezik: Engleski, Ruski, Francuski, Havajski, Španski Država: SAD, Australija Trajanje: 109 min Uloge: Sandra Bullock ... Gracie Hart Michael Caine ... Victor Melling Benjamin Bratt ... Eric Matthews Candice Bergen ... Kathy Morningside William Shatner ... Stan Fields Opis: FBI agent Grejsi Hart (Sandra Bulok) mora na tajni zadatak kao učesnica na izboru za Mis SAD, kako bi sprečila postavljanje bombe tokom događaja. Međutim, muškobanjasti agent nije baš slika ni prilika lepotice kakva treba da bude kao učesnica takmičenja, pa je u svoje ruke preuzima Viktor Meling (Majkl Kejn) nekadašnji vrhunski trener lepotica. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2015 u 22:18 |
|
Onaj deo kad pada na štiklama je definicija mene
![]() Meni je film baš bio smešan i opuštajući kad sam ga gledala pre desetak godina ![]() |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2015 u 22:26 |
|
Ja ga gledam redovno kad je na TV. Volim Sandru, a ovo i Brzina su mi njeni najdraži filmovi, tj ona mi je najdraža u njima.
Obožavam onu scenu kraj bazena ![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Online Points: 23297 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2015 u 23:26 |
Takođe! Kod nas su ga stalno prikazivali.Ja i moja porodica ga nikada ne ispuštamo, i ovaj i drugi deo. ![]() He's got a gun!!!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |