| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mindscape aka Anna (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mindscape aka Anna (2013)Objavljeno: 17.Svibanj/May.2014 u 06:32 |
|
Mindscape (2013) * Anna * ![]() IMDb Režija: Jorge Dorado Scenarij: Guy Holmes, prema priči Marthe Holmes Žanr: Drama, Triler Jezik: Engleski Država: USA, Španija, Francuska Trajanje: 99 min Taissa Farmiga ... Anna Noah Taylor ... Peter Lundgren Mark Strong ... John Indira Varma ... Judith Brian Cox ... Sebastian Clare Calbraith ... Jaime Jessica Barden ... Mousey Sanny van Heteren ... Samantha Harris Saskia Reeves ... Michelle Greene Rod Hallett ... Detective Worner Richard Dillane ... Robert Greene Vrhunski psiholog John ima mentalnu sposobnost ući svojim pacijentima u njihova sjećanja i tako pronađe srž njihovih problema. Kada preuzme slučaj problematične 16-godišnje tinejdžerke kako bi ustanovio da li je ona sociopat ili žrtva traume, shvati da je zaglibio preduboko. Prevod je najavio: fAzazel |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
kumek
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Svibanj/May.2014 u 18:23 |
|
Ažurirao kumek - 19.Svibanj/May.2014 u 18:24 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |