| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mikra Agglia Aka Mikra Anglia (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mikra Agglia Aka Mikra Anglia (2013)Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2014 u 21:45 |
|
Mikra Agglia (2013) ![]() IMDb Režija: Pantelis Voulgaris Scenarij: Ioanna Karystiani Žanr: Drama, Romansa Jezik: Grčki Država: Grčka Trajanje: 160 min Pinelopi Tsilika ... Orsa Saltaferou Sofia Kokkali ... Moscha Saltaferou Aneza Papadopoulou ... Mina Saltaferou Andreas Constantinou ... Spyros Maltabes Maximos Moumouris ... Nikos Vatokouzis Vasilis Vasilakis ... Savvas Saltaferos Christos Kalavrouzos ... Uncle Aimilios Film je snimljen prema romanu spisateljice Ioanna Karystiani objavljenom 1997 g. Priča filma je postavljena u 20 stoljeće od 1929 i završava se dvadeset godina kasnije, radnja se događa na grčkom otoku Andros koji je u to vrijeme bio poznat po bogatim brodovlasničkim obiteljima, koje su takmičile se sa engleskom srednjom klasom, zato je otok nazvan 'Malom Engleskom'. Orsa i Mosha mlade su sestre, kćerke kapetana broda Savasa Saltaferosa i Mine, njegove okrutne i manipulatorske žene. Starija sestra, ljepotica Orsa se zaljubi u mornara Spirosa i kada majka Mina to otkrije, izmanupilira je da se uda za bogatog Nikosa. Spiros se iz osvete oženi mlađom sestrom Moschom, koja nije znala za njegovu vezu sa Orsom. I tako svi zajedno žive pod istim krovom, skrivajući svoje strasti sve dok Spirosov brod ne nestane... Prevod je najavio: jovandekab |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2014 u 23:04 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |