| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mibu gishi den Aka When The Last Sword Is Drawn (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Laudanum
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 27.Kolovoz/Aug.2009 Lokacija: Fukušima... Status: Offline Points: 104 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mibu gishi den Aka When The Last Sword Is Drawn (2003)Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2011 u 21:18 |
|
Mibu gishi den Aka When The Last Sword Is Drawn (2003)
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0359692/ Režija: Yôjirô Takita Scenario: Jiro Asada (priča), Takehiro Nakajima Žanr: Drama Zemlja: Japan Uloge: Kiichi Nakai..... Kanichiro Yoshimura Kôichi Satô...... Hajime Saitô Yui Natsukava.... Shizu / Mitsu Takehiro Murata... Chiaki Ono Epski samurajski film smešten u vreme pada Tokugava šogunata. Prati priču o dvojici samuraja, pripadnika Šinsengumija (elitne snage šoguna), njihovom rivalstvu i ličnoj borbi u periodu prevrata. Radnja: Kaničiro Jošimura je bušido samuraj koji zbog nemaštine napušta svoj klan, porodicu i dom da bi se pridružio ozloglašenom klanu Šinsegumi, elitnoj jedinici šogunata. Kao posledica njegovog odlaska, njegova porodica biva prezrena od strane članova bivšeg klana a on označen kao izdajnik. U novom klanu upoznaje Saita, okrutnog ubicu, koji ga prezire zbog njegovog skromnog porekla i velike pohlepe za novcem, kao i stalnog tugovanja za rodnim ognjištem. Teški period se nadvija nad zemljom. Dok se moć cara uzdiže a šoguna vene i gasi, članovi klana Šinsegumi se suočavaju za najvažnijom odlukom u životu, da li ostati lojalan šogunu ili se pridružiti caru. Kroz flešbekove, film vešto oslikava Jošimurov životni put. NAGRADE: Dobitnik nagrade za najboljeg glumca (Kiichi Nakai) Dobitnik nagrade za najbolju mušku sporednu ulogu (Koichi Sato) Osam nominacija Opis: Laudanum Ažurirao bojan969 - 19.Veljaca/Feb.2014 u 19:23 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Listopad/Oct.2011 u 02:54 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |