| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mi-Seu-Teo Go Aka Mr. Go (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mi-Seu-Teo Go Aka Mr. Go (2013)Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2013 u 22:51 |
|
Mi-Seu-Teo Go (2013) * Mr. Go * ![]() IMDb Režija: Yong-hwa Kim Scenarij: Yong-hwa Kim Žanr: Akcija, Komedija, Drama Jezik: Korejski, Mandarinski Država: Južna Koreja, Kina Trajanje: 132 min Dong-il Song ... Sung Chung-su Jiao Xu Jiao Xu ... Wei Wei Hee-won Kim ... Lin Xiaogang Kang-woo Kim ... Doosan GM Jô Odagiri ... The Owner of Chunichi Dragons Kada Wei Wein djed pogine u Velikom Sichuan potresu, petnaestogodišnja djevojčica ostane sama sa gorilom Ling Ling koji joj je jedini prijatelj i član obitelji, i djedovim velikim dugom. Kamatar zaprijeti da će prodati Ling Ling zbog pokrića duga i Wei Wei nema izbora nego da dozvoli pohlepnom sportskom agentu Sungu da regrutira gorilu Ling Ling u korejsku bejzbol ligu. Ling Ling, sada nazvan Mr. Go, preko noći postane bejzbol zvijezda i svoju momčad 'Doosan Bears' dovede do čudesnog pobjedničkog niza. Film 'Mr. Go' je u potpunosti snimljen u 3D. Prevod je uradio muxmer TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |