| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mer Eller Mindre Mann Aka The Almost Man (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mer Eller Mindre Mann Aka The Almost Man (2012)Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2013 u 19:08 |
|
Mer Eller Mindre Mann (2012) * The Almost Man * ![]() IMDb Režija: Martin Lund Scenarij: Martin Lund Žanr: Komedija Jezik: Norveški Država: Norveška Trajanje: 75 min Henrik Rafaelsen ... Henrik Egil Birkeland ... Paul Kim Eidhagen ... Fredrik Solvei Grimen Fosse ... Mia Ina-Therese Grevstad ... Henriette Aslag Guttormsgaard ... Mann medvin Erik Haugstad ... Busssjåfør Janne Heltberg ... Tone Kristine Hessvik ... Mor i bil Per Kjerstad ... Kenneth Film je prvijenac mladog norveškega režisera Martina Lunda. 35-godišnji Henrik je po svim mjerilima sretan čovjek. Upravo je dobio novi, dobro plaćen posao, i sa djevojkom koja je trudna preselio se je u novu kuću. No ipak, Henrik se ne osjeća dobro u svojoj koži, posebno kada se mora suočiti sa stvarima koje zahtjevaju ozbiljnost i fokusiranost, te na svaki način pokušava očuvati iluziju da je još uvijek mladić koji živi nekonvencionalnim načinom života. NAGRADE: 2012: Karlovy Vary International Film Festival Martin Lund, dobitnik nagrade Crystal Globe za najbolji film Henrik Rafaelsen, dobitnik nagrade za najboljeg glumca 2012: Hamptons International Film Festival Martin Lund, nominacija nagrade Golden Starfish 2012: Tallinn Black Nights Film Festival Martin Lund, nominacija nagrade Tridens Big Fish prevod je uradio veljko13 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |