| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mary and Martha (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mary and Martha (2013)Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2013 u 18:41 |
|
Mary and Martha (2013) ![]() IMDb Režija: Phillip Noyce Scenarij: Richard Curtis Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: USA, Velika Britanija Trajanje: 90 min Hilary Swank ... Mary Brenda Blethyn ... Martha Sam Claflin ... Ben Frank Grillo ... Peter Lux Haney-Jardine ... George Bongo Mbutuma ... Pumelele Ian Redford ... Charles James Woods ... Mary's Father Nokuthula Ledwaba ... Micaela Sifiso Sihlangu ... Little Paul Kagiso Lediga ... Kumi Zethu Dlomo ... Patience Katleho Ramaphakela ... South African Doctor Beatrice Miller ... Funeral Singer Mangaliso Ngema ... Mozambican Doctor Mary, američki dizajner interijera (Hilary Swank) i britanska kućanica Martha (Brenda Blethyn), vrlo su različite žene, koje imaju malo toga zajedničkog, osim jedne stvari, obje su izgubile sina zbog malarije. Udružene zajedničkim iskustvom, krenu na epsko putovanje samootkrivanja u Afrku, posvećujući se borbi protiv malarije. Uz pomoć Maryinog otuđenog oca, bivšeg političara pokazuju kako i obični ljudi mogu potaći pozitivne promjene. Prevod je uradio kumek TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2013 u 23:55 |
|
Može na watch listu... Ubedila me je Hilari
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |