| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mang Shan Aka Blind Mountain (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mang Shan Aka Blind Mountain (2007)Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2014 u 00:16 |
|
Mang Shan (2007) * Blind Mountain * ![]() IMDb Režija: Yang Li Scenarij: Yang Li Žanr: Drama Jezik: Mandarinski Država: Kina Trajanje: 95 min Lu Huang ... Bai Xuemei Youan Yang ... Huang Degui Yuling Zhang ... Ding Xiuying Yunle He ... Huang Decheng Yingao Jia ... Huang Changyi Youping Zhang ... Li Qingshan Ai Chen ... Chen Chunli Hui Huang ... Hu Xiaoxiao Yang Li ... Wu Maoxiang Wenguang Zhu ... Police Officer Zhu Yang Fan ... Police Officer Sun Zhishun Yuan ... Bai Yanfeng Xiaoli Zou ... Village Chief U Kini u vremenima kada su u selima ubijali žensku djecu, malo je bilo djevojaka, te su obitelji kupovali sinovima supruge, djevojke koje su namamili iz gradova. Studentica Bai Xuemei je upravo završila studije i prihvatila posao skupljanja biljaka u udaljenom planinskom selu u kojem je prevare i prodaju kao 'suprugu' seoskoj obitelji. Sin obitelji koja ju je kupila, zlostavlja je i siluje, a kada pokuša pobjeći, pretuku je. Dok joj druge žene, a sada već majke, otete prije nekoliko godina, savjetuju da se pokori, Bai i dalje pokušava pobjeći. A kada pomoć napokon pristigne, to je početak još jedne tragedije. Prevod je uradio: kolec TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |