| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Manatu - Nur die Wahrheit rettet Dich (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Manatu - Nur die Wahrheit rettet Dich (2007)Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2013 u 06:04 |
|
Manatu Nur die Wahrheit rettet Dich (2007) ![]() IMDb Režija: Edzard Onneken Scenarij: Sven Böttcher Žanr: Avanturistički Jezik: Njmački, Engleski Država: Njemačka Trajanje: 92 min Susanna Simon ... Laura Mickler Markus Knüfken ... Mathias Mickler Pasquale Aleardi ... Mark Mickler Stefan Miess ... Ron Mickler Emilia Schüle ... Nikki Mickler Kara McSorley ... Betty Mickler Peter Gavajda ... Paluna Saskia Valencia ... Mona Nada Yearwood ... Sala Paul Faßnacht ... Nebelkopf Jan Becker ... Postler mit Brille Rainer Luxem ... Postler Drevna društvena igra, otkriće mnoge tajne porodice Mikler. Laž može biti fatalna za sve koji je igraju. Miklerovi su naizgled obična porodica. Matijas i njegova supruga Laura imaju troje dece, tinejdžere Rona i Nikija i sedmogodišnju kćerku Beti. Zbog svakodnevnih briga i obaveza, oni često zaboravljaju šta zapravo znači biti porodica. Sve to bi trebalo da ispravi jedan neobičani rođendanski poklon koji Laura dobija od svog brata sa Novog Zelanda. Reč je o drevnoj društvenoj igri „Manatu". Umesto zabave, Miklerovi upadaju u začarani krug, jer „Manatu" zna sve tajne svojih igrača. Eventualna laž mogla bi da prouzrokuje fatalne posledice. Prevod je uradila Vila Ravijojla TITL Izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |