| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Mal dia para pesca aka Bad Day to Go Fishing(2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Mal dia para pesca aka Bad Day to Go Fishing(2009)Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2011 u 12:46 |
Mal dia para pesca aka Bad Day to Go Fishing (2009) Žanr: Drama Režija: Alvaro Brechner Jezik: Španski, Engleski Uloge: Gary Piquer, Jouko Ahola, Antonella Costa Trajanje: 110 min | France: 100 min | Argentina: 100 min (Mar del Plata Film Festival) Bivši najjači čovek na svetu i njegov lukavi menadžer odlaze na turneju u male južnoameričke gradiće organizujući mečeve rvanja. Kada pristignu u Santa Mariju, susreću se sa neobičnim entuzijazmom - kao i velikim izazovom za svoju egzistenciju i njihovo prijateljstvo. IMDB:http://www.imdb.com/title/tt1388402/ Prevod uradio jovandekab |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2011 u 14:50 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
srkis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 15.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1642 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2011 u 00:32 |
|
Izvanredni, i film i prevod. Sa moje strane topla preporuka svima koji znaju da postoje filmovi i van Holivuda. Ovim drugim, kako hoće...
Jole, majstore, hvala ti i na ovom mestu.
|
|
|
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Online Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2018 u 16:18 |
|
Izvrsna drama, prikazana je 2009 na festivalu u Kanu.
Ovo je jedan ''mali'' film u smislu produkcije i malo utrosenih sredstava za realizaciju, ali veliki autorski nezavisni film sa snaznom porukum i emocijama
koje izaziva kod gledaoca.
Vec sam dva tri dana jos uvek pod utiskom filma. :clapp
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |