| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Love & Friendship (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Love & Friendship (2016)Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2016 u 19:44 |
|
Love & Friendship (2016)
![]() Žanr: Drama, Romansa Trajanje: 92 min Država: Amerika, Irska Jezik: Engleski Režija i scenario: Whit Stillman po romanu Jane Austen Uloge: Kate Beckinsale ... Lady Susan Vernon Chloë Sevigny ... Alicia Emma Greenwell ... Catherine Vernon Stephen Fry ... Mr. Johnson Xavier Samuel ... Reginald Britanska filmska kuća Curzon Artificial Eye objavila je da će film redatelja Whita Stillmana Love & Friendship svoju premijeru imati na Sundance Film Festivalu koji će se održati krajem siječnja. Povijesna komedija nastala prema noveli prominentne britanske književnice Jane Austin, ponovno je ujedinila glumice Kate Beckinsale i Chloë Sevigny s redateljem Stillmanom. Osim Beckinsale i Sevigny glavne uloge u filmu imaju Xavier Samuel, Stephen Fry i Emma Greenwell. Radnja novele pod nazivom Lady Susan smještena je u 1790-e godine, a prati prelijepu mladu udovicu Lady Susan Vernon (Beckinsale) koja je poznata po zavođenju kako slobodnih tako i oženjenih muškaraca te koristi svoju ljepotu kako bi dobila sve što želi. Nakon što je ostala udovica glavni joj je cilj da čim prije uda svoju kćer Fredericu za čim bogatijeg muža, i naravno da se i sama ponovno bogato uda. „Love & Friendship je prava kinematografska poslastica puna mudrosti, šarma i trenutaka koji će vas nasmijati do suza. Whit je napravio film koji će oduševiti obožavatelje Jane Austin, a i broj njegovih fanova će sigurno porasti“, rekla je direktorica Curzon Artificial Eyea Louisa Dent. Film se snimao u Irskoj u veljači prošle godine, a nakon predstavljanja na Sundanceu, u kina stiže u 27. travnja. izvor: mojtv Ažurirao bojan969 - 11.Travanj/Apr.2016 u 00:17 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2016 u 21:35 |
|
Prevod je najavio jedankonijedan ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2016 u 00:05 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
marlena321
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2017 u 12:14 |
|
Hvala na prijevodu!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |