| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Los chicos del puerto Aka The kids from the Port (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Los chicos del puerto Aka The kids from the Port (2013)Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2015 u 04:00 |
|
Los chicos del puerto Aka The kids from the Port (2013) ![]() IMDb Režija: Alberto Morais Scenarij: Alberto Morais, Ignacio Gutiérrez-Solana Žanr: Avantura, Drama, Istorijski Jezik: Španski Država: Španija Trajanje: 78 min Ibrahim Bardisi ... Empleado Bocatería Blanca Bautista ... Lola Sergio Caballero ... Dueño Pub Miguel Lago Casal ... Conductor Autobús Esteban Crespo Salais ... Chico 1 José Luis de Madariaga ... Abuelo de Miguel Raquel Escribano ... Mujer en el Parking José Manuel Gil ... Jubilado Calle Ricardo Herrero ... Padre Miguel kreće na put umjesto djeda, na sahranu njegovog prijatelja, jer je on zauzet obavezama u obitelji. Na grob starca treba položiti vojničku jaknu. Društvo mu prave Lola i Guillermo dok lutaju Valencijom tražeći groblje i koristeći ga kao izliku da pobjegnu na nekoliko dana. Prevod je uradio: Gale. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |