| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Les neiges du Kilimandjaro Aka The Snows of Kilimanjaro (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Les neiges du Kilimandjaro Aka The Snows of Kilimanjaro (2011)Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2013 u 17:53 |
|
Les neiges du Kilimandjaro (2011) * The Snows of Kilimanjaro * ![]() IMDb Režija: Robert Guédiguian Scenarij: Robert Guédiguian, prema poemi Victora Huga Žanr: Drama Jezik: Francuski Država: Francuska Trajanje: 107 min Ariane Ascaride ... Marie-Claire Jean-Pierre Darroussin ... Michel Gérard Meylan ... Raoul Marilyne Canto ... Denise Grégoire Leprince-Ringuet ... Christophe Anais Demoustier ... Flo Adrien Jolivet ... Gilles Robinson Stévenin ... Le commissaire Karole Rocher ... La mere de Christophe Julie-Marie Parmentier ... Agnes Pierre Niney ... Le serveur Yann Loubatiere ... Jules Jean-Baptiste Fonck ... Martin Emilie Piponnier ... Maryse Raphaël Hidrot ... Jeannot Michel je u sretnom braku sa Marie-Claire. Kada izgubi posao u brodogradilištu prijatelji im za 30 togodišnjicu braka organiziraju zabavu i poklone novac za putovanje u Tanzaniju do planine Kilimanjaro, ali ih prije odlaska na put opljačkaju. U autobusu, Michel opazi u rukama dvojice dječaka strip koji je bio ukraden u pljački i odluči ih pratiti. Uskoro sazna da je otac dvojice dječaka, njegov bivši suradnik koji je također dobio otkaz. NAGRADE: 2011: Cannes Film Festival Robert Guédiguian, nominacija nagrade 'Un Certain Regard' 2011: Valladolid International Film Festival Robert Guédiguian, dobitnika nagrade za najbolji film i najbolji film po izboru publike 2012: César Awards, France Ariane Ascaride, nominacija nagrade za najbolju glumicu 2013: Turia Awards Robert Guédiguian, dobitnika nagrade za najbolji film i najbolji film po izboru publike Prevod je najavio Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2013 u 15:12 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Prosinac/Dec.2013 u 16:16 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
kordos
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 20.Lipanj/Jun.2014 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2014 u 19:08 |
|
Hvala Gaco na odličnom prijevodu!
![]() Izvrstan film, prvi Roberta Guediguiana koji sam pogledao ali sigurno ne i posljednji. Preporuka za svakog filmoljupca, obavezno pogledati! Vrlo aktualna tema i za zbivanja u našoj regiji, otkazi i besparica i kako se ljudi nose sa njima. ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |