| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Les Misérables in Concert: The 25th Anniversary (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Les Misérables in Concert: The 25th Anniversary (2010)Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2014 u 15:07 |
|
Les Misérables in Concert: The 25th Anniversary (2010) ![]() IMDb Režija: Nick Morris Scenarij: Alain Boublil, Claude-Michel Schönberg Žanr: Muzički Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 178 min Alfie Boe ... Jean Valjean Norm Lewis ... Javert Matt Lucas ... Thenardier Jenny Galloway ... Madame Thenardier Lea Salonga ... Fantine Samantha Barks ... Eponine Nick Jonas ... Marius Pontmercy Katie Hall ... Cosette Ramin Karimloo ... Enjolras Earl Carpenter ... Bishop Hadley Fraser ... Grantaire 'Les Misérables' je nesumljivo jedan od najpopularnijih svjetskih mjuzikla, sa publikom od 57 milijuna ljudi širom svijeta, prikazan u 42 države i na 21 svjetskom jeziku. U povodu 25 godina ekraniziran je sa vojskom od preko 500 glumaca i muzičara, među kojima su i zvijezde kao što su Nick Jonas, Norm Lewis, Alfie Boe i ostali. Prevod je uradila Marijana T TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |