| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Les émotifs anonymes Aka Romantics Anonymous (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Les émotifs anonymes Aka Romantics Anonymous (2010)Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2013 u 16:51 |
|
Les émotifs anonymes (2010) * Romantics Anonymous * ![]() IMDb Režija: Jean-Pierre Améris Scenarij: Jean-Pierre Améris, Philippe Blasband Žanr: Komedija, Romansa Jezik: Francuski Država: Francuska, Belgija Trajanje: 80 min Benoît Poelvoorde ... Jean-René Van Den Hugde Isabelle Carré ... Angélique Delange Lorella Cravotta ... Magda Lise Lamétrie ... Suzanne Swann Arlaud ... Antoine Pierre Niney ... Ludo Stéphan Wojtowicz ... Le psychologue Jacques Boudet ... Rémi, un émotif anonyme Alice Pol ... Adele, une émotive anonyme Céline Duhamel ... Mimi, une émotive anonyme Philippe Fretun ... Maxime, un émotif anonyme Grégoire Ludig ... Julien, un émotif anonyme Philippe Gaulé ... Philippe, un émotif anonyme Joëlle Séchaud ... Joëlle, une émotive anonyme Lagana francuska romantična komedija o samozatajnoj kuharici čokolade Angélique, i Jean-Renéu, propalom vlasniku tvornice čokolade koji pronađu ljubav kroz zajedničku strast. Prevod je uradio Dezmozgens TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |