| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Left of Center (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Left of Center (2014)Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2014 u 15:40 |
|
Left of Center (2014) ![]() IMDb Režija: Dave Norman Scenarij: Brandi Jenkins Žanr: Triler Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 80 min Bryson Baker ... Jon Ferguson Jason Wilkinson ... Tom Parker Jami Harris ... Ellie Parker Lauren Caster ... Laura Brian Gililland ... Scott Jackson Tam Jackson ... Betty Ferguson Dustin Wilson ... Trooper D. Wilson Chris Harris ... Joey Psihološki triler čija je priča smještena u mali gradić u Oklahomi, te se fokusira na niz ubojstava duž autoceste 177. Ubojstva izrokuju napet odnos između policajca Fergusona i lokalnog šefa policije Toma Parkera. U naporima da riješe ubojstva, njihovi životi se kroz niz susreta uzajamno isprepliću, a zapanjujuća istina polako izlazi na površinu kroz zamršenu mrežu opsesija i obmana. Prevod je najavio intoxic |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2014 u 00:49 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |