| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Le signe du lion Aka Sign of the Lion (1962) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Le signe du lion Aka Sign of the Lion (1962)Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2015 u 22:54 |
|
Le signe du lion Aka Sign of the Lion (1962) ![]() ![]() Režija: Eric Rohmer Scenarij: Paul Gégauff, Eric Rohmer Žanr: Drama Jezik: Francuski, Talijanski, Engleski Država: Francuska Trajanje: 103 min Uloge: Jess Hahn ... Pierre Wesselrin Mich?le Girardon ... Dominique Laurent Van Doude ... Jean-François Santeuil Paul Bisciglia ... Willy Gilbert Edard ... Michel Caron Pierre, 39-ogodišnji boem američkog porjekla jednog dana dobije telegram u kojem ga obavještavaju da je njegova bogata tetka umrla. Predpostavljajući da će mu tetka u nasljedstvo ostaviti svoje tvornice u Njemačkoj i Švicarskoj, Pierre posuđuje velike novce te priredi veliku i raskošnu zabavu sa svojim prijateljem Jean-Francoisom, no uskoro otkrije da je njegova tetka svu svoju imovinu ostavila nekom svom rođaku. Prevod je uradio: crni60 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |