| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Last Orders (2001) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Last Orders (2001)Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2012 u 14:49 |
|
Last Orders (2001)
![]() Žanr: Drama Trajanje: 109 min Država: Engleska, Nemačka Jezik: Engleski Režija: Fred Schepisi Scenario: Fred Schepisi po noveli Graham Swifta Uloge: Michael Caine ... Jack Tom Courtenay ... Vic David Hemmings ... Lenny Bob Hoskins ... Ray Helen Mirren ... Amy Ray Winstone ... Vince JJ Feild ... Young Jack Film je osvojio brojne nagrade i nominacije. Jack Dodd je bio londonski mesar koji je uživao u piću sa prijateljima preko 50 godina. Kad je umro, umro je kao što je i živeo, sa osmehom na licu dok je gledao konjske trke na koje se kladio, sa pozajmljenim novcem. Ali pre nego je umro imao je "poslednju želju"(narudžbu), da njegov pepeo bude rasut po moru. Film prati njegove drugare, Raya, Lennyija, Vica i njegovog sina Vincea na putu do mora. Tokom puta prisećaju se Jacka i njegove žene Amy, kao i svojih života, ljubavi i razočarenja. Prevod najavila noema Ažurirao bojan969 - 28.Prosinac/Dec.2012 u 14:50 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2013 u 23:34 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |