| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ladrones Aka Thieves (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ladrones Aka Thieves (2015)Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2016 u 20:11 |
|
Ladrones (2015) ![]() Žanr: Komedija Trajanje: 97 min Država: Amerika, Dominikanska Republika Jezik: Engleski, Španski Režija: Joe Menendez Scenario: Jon Molerio Uloge: Fernando Colunga ... Alejandro Toledo Eduardo Yánez ... Santiago Guzman Miguel Varoni ... Emilio Sanchez Jessica Lindsey ... Miranda Kilroy Frank Perozo ... Rex Ladrones je priča o dvojici dobronamjernih lopova, modernim Robin Hoodovima Alejandrou Toledou i Emilio Sánchezu koji nakon uspješne pljačke žive posve obične i normalne živote. Ali Toledo će se vratiti svom starom načinu života nakon što bogata obitelj okrutnih prevaranata predvođena lijepom ali opasnom divom preotme zemljište siromašnoj i vrijednoj zajednici. Sánchez mu na žalost ne može u potpunosti pomoći oko tog zadatka pa mu preporuči urnebesnog ali vještog Santiago Guzmána. Oni će uz pomoć još nekolicine pomoćnika izvesti najveću pljačke u karijeri i tako spasiti sudbinu cijeloga grada. opširnije: filmovisruba Prevod uradio Osmica88 Ažurirao bojan969 - 13.Kolovoz/Aug.2016 u 18:08 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Kolovoz/Aug.2016 u 23:51 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |