| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La mission Aka Mission Street Rhapsody (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: La mission Aka Mission Street Rhapsody (2009)Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2013 u 22:39 |
|
La mission (2009) * Mission Street Rhapsody * ![]() IMDb Režija: Peter Bratt Scenarij: Peter Bratt Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 117 min Benjamin Bratt ... Che Rivera Alex Hernandez ... Smoke Christopher Borgzinner ... Nacho Jeremy Ray Valdez ... Jes Rivera Cesar Gomez ... Gummy Bear Neo Veavea ... Kenny Cathleen Riddley ... Shell Martin Cantu ... Store Owner Xochiti Guzman ... Fine Mission Mamacita Talisa Soto ... Ana Jesse Borrego ... Rene Tina Huang ... Dr. Chang Max Rosenak ... Jordan Ramon Ovando ... Little Man Anthony Santana ... Young Jessie Reformirani zatvorenik i liječeni alkoholičar Che trudio se iskupiti za ranije pogreške
i dobro postupati prema sinu jedincu Jesu kojeg je sam odgojio. Cheov put do iskupljenja je na iskušenju kad otkrije da je Jes "gay". Odrastajući u četvrti Mission u San Franciscu, Che Rivera (Benjamin Bratt) morao je uvijek biti
čvrst kako bi preživio. On je utjecajan čovjek, štovan u latino četvrti Mission zbog svoje muževnosti i snage, kao i zbog svog hobija – izrade prekrasnih automobila s niskim težištem. Istovremeno Che ulijeva strah zbog svojih uličnih manira i divlje naravi. Reformirani zatvorenik
i liječeni alkoholičar, Che je marljivo radio kako bi se iskupio za ranije pogreške i dobro postupao prema svom ponosu i diki: sinu jedincu Jes kojeg je morao sam odgojiti nakon što mu je umrla žena.
Cheov put ka iskupljenju nađe se na kušnji kada otkrije da je Jes "gay". U bijesu, Che divljački premlati Jesa te ga se odrekne. Izgubivši sina, izgubi i samog sebe. Izoliran i sam, Che uskoro shvati
da mu njegov patrijarhalni ponos ne znači ništa. Kako bi dokazao svoju ideju o muževnosti, izgubio je ono što mu je bilo najvažnije – sinovu ljubav. Kako bi preživio u svom kraju, Che se uvijek oslanjao na svoje šake. Kako bi preživio kao potpun čovjek,
morat će prihvatiti dio sebe koji nikad nije pokazao. Prevod je najavio aleksa0411 izvor:inter.okr. Ažurirao Kneginja - 26.Rujan/Sep.2013 u 19:12 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2013 u 23:57 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |