| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La loi du marché Aka The Measure of a Man (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: La loi du marché Aka The Measure of a Man (2015)Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2016 u 01:07 |
|
La loi du marché Aka The Measure of a Man (2015) ![]() Režija: Stéphane Brizé Scenarij: Stéphane Brizé, Olivier Gorce Žanr: Drama Jezik: Francuski Država: Francuska Trajanje: 91 min Vincent Lindon ... Thierry Taugourdeau Karine de Mirbeck ... La femme de Thierry Matthieu Schaller ... Le fils de Thierry Yves Ory ... Le conseiller Pôle Emploi Xavier Mathieu ... Collègue syndicaliste Paul Portoleau ... Collègue syndicaliste Pierre-Jean Feld ... Collègue syndicaliste Philippe Vesco ... Collègue syndicaliste Pedesetjednogodišnji Thierry je već dugo nezaposlen, a kada pronalazi posao kao čuvar u velikom supermarketu, suoči se sa nezgodnom situacijom koja ga dovede u sukob sa vlastitom savješću. NAGRADE: 2015 - Cannes Film Festival Vincent Lindon, dobitnik nagrade za najboljeg glumca Stéphane Brizé, nominacija nagrade Zlatna palma 2016 - César Awards, France Vincent Lindon, dobitnik nagrade za najboljeg glumca Stéphane Brizé, dobitnik nagrade za najboljeg režisera |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2020 u 11:40 |
|
Odličan film o običnim ljudima i njihovoj borbi za opstanak. Thierry je, kao i mnogi drugi, ostao bez posla. Na Birou za zapošljavanje ga upućuju na prekvalifikaciju za poslove koji se ne traže, u struci je teško naći posao u tim godinama (51) i on prihvata posao nadzora u megamarketu. Ali, da li je radno mesto i plata vrednije od nekih moralnih načela?
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Online Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2021 u 21:05 |
|
Ne znam stvarno na osnovu cega je ovaj film dobio zlatnu palmu za najbolju musku ulogu u Canu 2015. Ovo je jedno sasvim prosecno ostvarenje, sastavljeno od desetak razlicitih epizoda ili sekvenci koje predugo traju. Scene intervjua, pa skola plesa, pa prodaja vikendice, pa zivot u kuci, pa rad u supermarketu itditd Deluje prilicno sve napabirceno. Nema pravog filmskog pulsa onoga sto film treba da ima a toga ovde nema. Gluma muskog aktera korektna i nista vise od toga. U prevodu fali prevod od 19 minuta i 14 sekundi do 2 2minuta i 27 sekundi!?
Ocena 5/10
|
|
![]() |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Online Points: 1845 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2021 u 21:08 |
|
Nema u stvari spontanosti i zivota. Ko mi veruje ili ne veruje ima crv sumnje, nek pogleda In the aisles iz 2018,pa ce osetiti sta zameram ovom filmu.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |