| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La guerre est déclarée / Declaration of War (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: La guerre est déclarée / Declaration of War (2011)Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2013 u 01:13 |
|
La guerre est déclarée (2011) * Declaration of War* ![]() IMDb Režija: Valérie Donzelli Scenarij: Valérie Donzelli, Jérémie Elkaim Žanr: Drama Jezik: Francuski Država: Francuska Trajanje: 100 min Valérie Donzelli ... Juliette Jérémie Elkaim ... Roméo Benaim César Desseix ... Adam Benaim a 18 mois Gabriel Elkaim ... Adam Benaim a 8 ans Brigitte Sy ... Claudia Benaim - la mere de Roméo Elina Löwensohn ... Alex - la compagne de Claudia Michele Moretti ... Genevieve - la mere de Juliette Philippe Laudenbach ... Philippe - le pere de Juliette Bastien Bouillon ... Nikos Béatrice De Staël ... Le docteur Ghislaine Prat - la pédiatre Anne Le Ny ... Le docteur Fitoussi - la neuropédiatre Frédéric Pierrot ... Le professeur Sainte-Rose Elisabeth Dion ... Le docteur Kalifa - de l'IGR Pauline Gaillard ... Un narrateur (voice) Philippe Barassat ... Un narrateur (voice) Film inspiriran istinitom pričom, o mladalačkoj ljubavi, koja se iz bezbrižnosti korenito mijenja kada im sin oboli. Roméo in Juliette se upoznaju u pariškem noćnom klubu i odmah osjete privlačnost. Poslije burne romanse dobiju dijete, Adama. Uskoro im doktor kaže da je njihov sin ozbiljno bolestan i život mlade obitelji se promjeni preko noći. Unatoč razornim vjestima, Roméo in Juliette prikupe snagu i krenu u borbu protiv bolest u kojoj otkriju sve svoje vrline, slabosti, strahove i tajne. Iako se radi o filmu u kome je mladi par suočen s teškim životnim testom, film je pun energije, humora i razigranosti. Film je doživio veliki uspjeh kod publike i kritičara. NAGRADE: Devet nagrada i sedam nominacija Francuski kandidat za Oskara 2012. Prevod je najavio Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2013 u 21:16 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2013 u 21:45 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
nosundayfear
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 09.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Jugoslavija Status: Offline Points: 1251 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2013 u 20:14 |
|
Očekivao sam mnogo više od ovog filma po ovom što piše u prvom postu. Daleko od toga da je film loš, ali mi se nije svidelo to što su slabo posvetili pažnju detetu(mislim na ljude koji su pravili film, a ne na roditelje) i na odnos roditelja i deteta. Jedino me kraj pozitivno iznenadio.
E, da. Čika Gaco, fala za titl. |
|
|
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |