| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La chambre des officiers Aka The Officer's Ward (2001) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: La chambre des officiers Aka The Officer's Ward (2001)Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2014 u 14:27 |
|
La chambre des officiers (2001) * The Officer's Ward * ![]() IMDb Režija: François Dupeyron Scenarij: François Dupeyron, Marc Dugain Žanr: Drama, Romansa, Ratni Jezik: Francuski Država: Francuska Trajanje: 135 min Éric Caravaca ... Adrien Denis Podalydès ... Henri Grégori Derangère ... Pierre Sabine Azéma ... Anaïs André Dussollier ... The surgeon Isabelle Renauld ... Marguerite Géraldine Pailhas ... Clémence Jean-Michel Portal ... Alain Guy Tréjan ... The minister Xavier De Guillebon ... Louis Catherine Arditi ... Adrien's mother Paul Le Person ... Adrien's grandfather Circé Lethem ... Adrien's sister Film je snimeljen prema istoimenom romanu francuskog pisca Marca Dugaina i baziran je na iskustvima jednog od autorovih predaka tijekom I. svjetskog rata. Mladi i lijep poručnik Adrien, ranjen je komadićem šrapnela u prvim danima I. Svjetskog rata. Cijeli rat će provesti u bolnici 'Val-de-Grace' u Parizu, pet dugih godina, i njegov život će se zauvijek promijeniti. NAGRADE: 2001 - Cannes Film Festival François Dupeyron, nominacija nagrade Zlatna Palma 2002 - César Awards, France François Dupeyron, dobitnik nagrade za najbolji film i najbolju režiju Éric Caravaca, dobitnik nagrade za najboljeg glumca André Dussollier, dobitnik nagrade za najboljeg sporednog glumca Tetsuo Nagata, dobitnik nagrade za najbolju kameru Prevod je uradio: Gaca62 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |