| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kuma (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kuma (2012)Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2014 u 15:43 |
|
Kuma (2012) ![]() IMDb Režija: Umut Dag Scenarij: Umut Dag, Petra Ladinigg Žanr: Drama Jezik: Njemački, Turski Država: Austrija Trajanje: 93 min Nihal G. Koldas ... Fatma Begüm Akkaya ... Ayse Vedat Erincin ... Mustafa Murathan Muslu ... Hasan Alev Imak ... Kezvan Aliye Esra Salebci ... Gülsen Glava turske obitelji u Beču trajno namjeni djevojku sa sela za 'drugu ženu' (kuma) kada mu prva žena umre od raka. Nakon ženine smrti, djevojka mora u potpunosti preuzeti domaćinstvo uključujući i brigu o šestoro djece. NAGRADE: 2012 - Salerno Shadowline Film Festival Umut Dag, dobitnik nagrade za najbolji film 2012 - Skip City International D-Cinema Festival Umut Dag, dobitnik 'Grand Prize' nagrade 2012 - Philadelphia Film Festival Begüm Akkaya, dobitnica nagrade za najbolju glumicu 2012 - Berlin International Film Festival Umut Dag, nominacija nagrade za najbolji prvijenac 2013 - Viennale Carsten Thiele, dobitnbik nagrade za najbolju kameru Prevod je uradio jovandekab TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |