| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kreuzweg Aka Stations of the Cross (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kreuzweg Aka Stations of the Cross (2014)Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2015 u 23:04 |
|
Kreuzweg Aka Stations of the Cross (2014) ![]() ![]() Režija: Dietrich Brüggemann Scenarij: Anna Brüggemann, Anna Brüggemann, Žanr: Drama Jezik: Njemački, Francuski, Latinski Država: Njemačka Trajanje: 107 min Uloge: Lucie Aron ... Bernadette Anna Brüggemann ... Ärztin Michael Kamp ... Vater Moritz Knapp ... Christian Birge Schade ... Sportlehrerin Roditelji 14-godišnje Marie su ortodoksni katolici, ona živi uobičajenim životom, ali njeno srce pripada Isusu. Uvijek ga nosi u srcu, želi ga slijediti i kada postane svetac otići u raj kao i sva sveta djeca o kojima je slušala. Maria putuje kroz 14 stanica, kao što je Isus prolazio Golgotu. Kada u školi upozna dečka Christiana koji nije krišćanin, hoće li je to poznanstvo omesti u njenim planovima? Preveo: zaboravko2 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |