| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Korkoro Aka Liberté (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Korkoro Aka Liberté (2009)Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2014 u 20:09 |
|
Korkoro Aka Liberté (2009) ![]() ![]() Režija: Tony Gatlif Scenarij: Tony Gatlif, Lucy Allwood Žanr: Drama Jezik: Francuski, Njemačka, Romski Država: Francuska Trajanje: 111 min Uloge: Marc Lavoine ... Théodore Rosier Marie-Josée Croze ... Mademoiselle Lundi James Thiérrée ... Félix Lavil dit Taloche Mathias Laliberté ... P'tit Claude Carlo Brandt ... Pierre Pentecôte Za vrijeme 2. svjetskog rata romska obitelj putuje francuskom, i prati ih mali Claude, dječak kojeg su roditelji napustili i koji traži novu obitelj. Kada stignu u grad u kojem bi po običaju ostali nekoliko mjeseci i radili u vinogradima, saznaju da im novi zakon zabranjuje nomadski život. Iako gradonačelnik Theodore i učiteljica Lundi štite Rome i pomažu im, romsku obitelj uhapse i smjeste ih u logor. Theodore ih spašava i odveze ih na imanje na kojem se moraju pritajiti, ali zbog nomadske žudnje za slobodom teško podnose takav način života. Preveo: a.žižak ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |