| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kokowääh 2 Aka Kokowaeaeh 2 (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kokowääh 2 Aka Kokowaeaeh 2 (2013)Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2014 u 13:38 |
|
Kokowääh 2 (2013) * Kokowaeaeh 2 * ![]() IMDb Režija: Til Schweiger, Torsten Künstler Scenarij: Til Schweiger, Béla Jarzyk Žanr: Komedija Jezik: Njemački Država: Njemačka Trajanje: 122 min Til Schweiger ... Henry Emma Schweiger ... Magdalena Matthias Schweighöfer ... Matthias Arthur Abraham ... Bruder 2 Verkäuferin Andreas Adam ... Yuppie Sascha Alexander ... Casting Director Loyd Bateman ... Loyd Bateman Jytte-Merle Böhrnsen ... Anna Sarah Brandner ... Barkeeperin Anne-Sophie Briest ... Samanthas Mutter Paula Bruss ... Ringmädchen Gedeon Burkhard ... Luc Sofia Eroshevic ... Mädchen Samuel Finzi ... Tristan Jasmin Gerat ... Katharina Dvije godine su prošle od kada su Henry, njegova kćerka Magda, djevojka Katharina i Tristan postali živopisna obitelj. Svakodnevni život se je vratio u normalu, ali se ipak povremeno pojavi kaos. Henry započinje karijeru filmskog producenta, te na prvom filmu mora raditi sa Matthiasom Schweighöferomm, ekscentričnim mladim glumcem. Katharina koja se muči sa ulogom domaćice od kada je postala majka dječaka Luisa, optuži Henrija da je neodgovoran i traži stan za sebe. Tristana, zbog posla u inostranstvu, ostavi Charlotte i on prvi put osjeti krizu srednjih godina. Uskoro si nađe mladu djevojku Annu i useli se kod Henrija. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |