| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Koizora Aka Sky Of Love (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Koizora Aka Sky Of Love (2007)Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2013 u 00:05 |
|
Koizora (2007) * Sky Of Love * ![]() IMDb Režija: Natsuki Imai Scenarij: Mutsuki Watanabe Žanr: Drama, Romansa Jezik: Japanski Država: Japan Trajanje: 129 min Yui Aragaki ... Mika Tahara Haruma Miura ... Hiro Sakurai Yuko Asano ... Yasue Tahara - Mika's mother Yôsuke Asari ... Nozomu Yumi Asô ... Akemi Sakurai Aki Fukada ... Saori Tahara Haru ... Aya Karina ... Minako Keisuke Koide ... Yu Fukuhara 'Koizora' ili 'Sky Of Love' je ljubavna priča dvoje školaraca koja je navodno snimljena prema istinitim događajima odnosno prema priči izvjesne Mike. Tokom svoje prve godine u srednjoj školi Mika Tahara gubi svoj mobilni telefon, ali ga kasnije nađe u školskoj biblioteci uz pomoć nepoznatog pozivaoca. Tijekom ljeta, Mika i nepoznati sugovornik nastave komunicirati te se dogovore da se sretnu kada im počne škola. Priča je prvi put objavljena na mobitelu što je vrlo popularno u Japanu. 'Koizora' je vrlo brzo stekla milione čitatelja, pa je objavljena i u klasičnom književnom formatu koji je također rasprodan (preko milion primjeraka), a snimljena je i serija. Prevod je uradila Mimma86 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |