| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kill Your Darlings (2006) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kill Your Darlings (2006)Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2013 u 19:01 |
|
Kill Your Darlings (2006) ![]() IMDb Režija: Björne Larson Scenarij: Björne Larson, Johan Sandstrom Žanr: Komedija, Drama Jezik: švedski, Engleski Država: Švedska, USA Trajanje: 94 min Lolita Davidovich ... Lola Andreas Wilson ... Erik Fares Fares ... Omar Alexander Skarsgård ... Geert Julie Benz ... Katherine John Larroquette ... Dr. Bangley Greg Germann ... Stevens Benito Martinez ... Officer Jones John Savage ... Rock Terry Moore ... Ella Toscana Skye McCole Bartusiak ... Sunshine Michelle Bonilla ... Susan Scott Williamson ... Rob Wolfton Ashlyn Sanchez ... Meadow "Švedska i samoubistvo, to ti je kao i ruma i Koka-kola," kaže Lola (Lolita Davidovich), tajanstvena žena slobodnog duha sa samoubilačkim tendencijama, koja je otrgla Erika (Andreas Wilson) od njegovog svakodnevnog posla fotografa hrane i navela ga na putovanje u Las Vegas. Kao i svi u Los Anđelesu, i Erik piše scenario. Njegov scenario bavi se švedskom opsednutošću samoubistvom. Vikend s Lolom dovešće ga bliže njegovoj priči nego što je ikada zamišljao. Pored Lole i Erika tu su još dve ličnosti koje žele da se ubiju zbog neuspeha: domaćica Katarina (Julie Benz) i transvestit Gert (Alexander Skarsgard). Njih vozi u Las Vegas bespomoćni mafijaš (Fares Fares) da bi se sastaliu sa njihovim psihijatrom dr. Benglejem (John Larroquette). Dr. Benglej je u Las Vegasu zbog promocije njegove nove knjige „Ostati živ“, ali u isto vreme pokušava da se nosi sa svojim buntovnim 14-godišnjom ćerkom, i bogatom pacijentkinjom (starleta iz 1950. Terry Moore), i njegovim agentom Stevens (Greg Germann), koji je već licencirao doktorovu sliku za džekpot mašine. Stevens pravi reality show u kojem bi troje suicidnih pacijanta dr. Bengleja živelo zajedno više nedelja ili dok se neko od njih ne ubije. Da li će Lola, Katarina, i Gert nesvesno postati učesnici reality showa? Da li će dr Bingley dovestii svoju kuću u red? Da li će se Erik vratiti na vreme u Los Anđeles da napravi krompir pire za snimanje reklame? Na osnovu stvarnog događaja u životu rediteljke Björne Larson, ovo je crna komedija koja donosi gledište autsajdera na jedno američko putovanje. Prevod i tekst za najavu je uradio mita53 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |