| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Keep The Aspidistra Flying Aka A Merry War (1997) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Keep The Aspidistra Flying Aka A Merry War (1997)Objavljeno: 30.Kolovoz/Aug.2014 u 18:30 |
|
Keep The Aspidistra Flying (1997) * A Merry War * ![]() IMDb Režija: Robert Bierman Scenarij: Alan Plater Žanr: Komedija, Drama, Romansa Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 101 min Richard E. Grant ... Gordon Comstock Helena Bonham Carter ... Rosemary Julian Wadham ... Ravelston Jim Carter ... Erskine Harriet Walter ... Julia Comstock Lesley Vickerage ... Hermione Barbara Leigh-Hunt ... Mrs. Wisbeach Liz Smith ... Mrs. Meakin John Clegg ... McKechnie Bill Wallis ... Mr. Cheeseman Lill Roughley ... Mrs. Trilling Dorothea Alexander ... Old Woman Peter Stockbridge ... Old Man Film je snimljen prema romanu Georgea Orwella. Gordon Comstock je temperamentni, inteligentan i ambiciozan mladi pjesnik koji je nezadovoljan poslom autora reklamnih slogana u markentiškoh agenciji u kojoj kao grafičarka radi i njegova djevojka, romantična Rosemary. Jednog dana Gordon napusti posao odlučan pronaći lakši izvor zarade i više se posvetiti pisanju poezije. Gordon uskoro shvati da to nije tako lako, naime on nije sposoban za teške fizičke poslove, njegova jedina pjesnička zbirka prodaje se po niskoj cijeni, a od pozajmica svoje sestre i najboljeg prijatelja Ravelstona ne može preživjeti. Prevod je uradio: pjotrpetkovic TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |