Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jupiter Ascending (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Jupiter Ascending (2015)

Jupiter Ascending

Jupiter Ascending (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2015

Žanr:

animirani, akcija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

127 min

Režija:

Lilly Wachowski
, Lana Wachowski

Scenarij:

Lilly Wachowski
, Lana Wachowski

Glavne uloge:

Sean Bean
  >  Stinger Apini
Mila Kunis
  >  Jupiter Jones
Nikki Amuka-Bird
  >  Diomika Tsing
Bae Doona
  >  Razo
Ariyon Bakare
  >  Greeghan
Maria Doyle Kennedy
  >  Aleksa
Tim Pigott-Smith
  >  Malidictes
Frog Stone
  >  Aunt Nino
Ramon Tikaram
  >  Phylo Percadium
Christina Cole
  >  Gemma Chatterjee
Edward Hogg
  >  Chicanery Night
Channing Tatum
  >  Caine Wise
Eddie Redmayne
  >  Balem Abrasax
Gugu Mbatha-Raw
  >  Famulus
David Ajala
  >  Ibis
Tuppence Middleton
  >  Kalique Abrasax
Douglas Booth
  >  Titus Abrasax
Nicholas A. Newman
  >  Nesh

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Jupiter Ascending (2015)
    Objavljeno: 15.Prosinac/Dec.2013 u 13:15

Jupiter Ascending (2015)

Žanr:
akcija, avantura, SF

Režija: Andy Wachowski, Lana Wachowski

Uloge: Mila Kunis, Channing Tatum, Sean Bean, Eddie Redmayne, Douglas Booth, Jo Osmond, Terry Gilliam, James D'Arcy

Jezik: engleski

Premijera: 18. jul 2014. godine

Radnja:
U svetu u kome su ljudska bića na dnu evolutivne lestvice, siromašna mlada žena postaje meta svemirske kraljevske porodice, pošto samim svojim postojanjem ugrožava njihovu vladavinu.

Izvor: http://www.filmopis.com

IMDB

Ažurirao bojanadj - 11.Svibanj/May.2015 u 09:57
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
angels View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj angels Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2015 u 20:36

Ažurirao angels - 14.Svibanj/May.2015 u 01:21
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2015 u 10:07
Odgledala sam filmić za vikend. Rekla bih da je ovo više dečiji naučno fantastični film, nego tinejdžerski ili ozbiljan, ali pošto volim dečije filmove meni nije smetalo. LOL Dopala mi se hemija između glavnih glumaca i što nije bilo raskalašnog seksa, kako vole sad da guraju po filmovima, već samo dve scene ljubljenja- ali nekako lepe,ispunjene emocijama.
U neku ruku ovo mi ide i u kategoriju romantičnog filmića, zbog tog njihovog odnosa.
Sve vreme sam imala utisak kao da čitam strip ili gledam dečiji akcioni film i to je to. Skroz okej u toj nekoj kategoriji.
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2015 u 12:07
Meni je skroz o.k. fino sam se zabavila jer volim sf.
Samo bi trebalo srediti cps i ogroman broj prekratkih linija
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2015 u 16:47
Ovo bi se svidjelo mojoj punici. Idem skinuti.
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2015 u 16:48
Originalno postovano od strane Fokan Fokan piše:

je l sam te ja to podsetila na nju? LOL
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Srpanj/Jul.2015 u 17:10
Originalno postovano od strane LjubicaSP LjubicaSP piše:

Originalno postovano od strane Fokan Fokan piše:

je l sam te ja to podsetila na nju? LOL

Ma ne, žena voli SF. A zna da ću joj ja to provući kroz Subtitle Workshop i Subtitle Edit i riješiti problem CPS-a i kratkih linija. A ona će mi u bajbokanu donositi sarmu i filovanu papriku kad me privedu zbog ilegalnog skidanja hollywoodskih blockbustera.
Na vrh
sanchie65 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sanchie65 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2017 u 19:09
Gledao sam ga pre godinu, nije ostavio neki utisak na mene, ovih dana sam ga skinuo ponovo, pa kad ga odgledam "na drugu loptu", imaću jasniju sliku o tome da li mi se dopada i koliko.
Na vrh
Proka ctn View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Proka ctn Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2017 u 19:35
Lepo je snimljen, efekti (kao i sama mašta režisera) su vrh, mada je sama priča malo bezveze. Medjutim, pošto volim naučnu fantastiku, meni se film dopao. Ko god da ga gleda, neće pogrešiti.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 05:36
Upravo to, vizuelno još i ima kakvih, pa ne znam da li vrednosti, tek eto, ugođaja, dejstva na mene, no priča...taman se ponadam da SF ide u kakvom konačno smislenom pravcu, no onda naletim na ovakve filmove. Mada, opet, klinci (i oni koji se tako osećaju) bi se i trebalo zabavljati, brzo sve to prođe, neka je onda makar bombastično i šareno, ima vremena i za drugačije filmove. Svakom svoje.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2026 u 18:02
Ja sam prekinuo ovaj film i ne mogu da se setim da li sam to uradio i pre. Zaista sam hteo da mu dam sansu ali je bas bas los film
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Svibanj/May.2026 u 18:03
I eto moja je ocena promenila ovu ukupnu, film je bio ocenjen Tako Tako a moja ocena Lose mu je spustila ocenu u Lose. Nista licno )
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.