| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Jesse Stone: Lost in Paradise (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Jesse Stone: Lost in Paradise (2015)Objavljeno: 29.Svibanj/May.2016 u 21:52 |
|
Jesse Stone: Lost in Paradise (2015) ![]() Režija: Robert Harmon Scenarij: Michael Brandman, Tom Selleck Žanr: Krimi, Drama Jezik: Engleski Država: SAD, Kanada Trajanje: 86 min Tom Selleck ... Jesse Stone Kohl Sudduth ... Officer Luther 'Suitcase' Simpson Gloria Reuben ... Thelma Gleffey Leslie Hope ... Lt. Sydney Greenstreet William Sadler ... Gino Fish Amelia Rose Blaire ... Amelia 'Charlotte' Hope Alex Carter ... Det. Dan Leary Mackenzie Foy ... Jenny O'Neill Al Sapienza ... Bruce Davies U lokalnom jezeru u malom novoengleskom gradu Paradise pronađeno je tijelo tinejdžerke. Šef policije Jesse Stone otkriva da se je nekad odlična učenica otuđila od roditelja koji nisu prijavili njen nestanak. Nedostatak podataka, Jessija istraga vodi u grad, gdje se zamjera bostonskoj mafiji. Istovremeno rješava i slučaj domaćeg nasilja koji je završio smrću. Prevod je najavio: adm1r |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2016 u 18:15 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |