| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
In nome del papa re Aka In the Name of the Pope King (1977) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: In nome del papa re Aka In the Name of the Pope King (1977)Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2014 u 19:15 |
|
In nome del papa re (1977) * In the Name of the Pope King * ![]() IMDb Režija: Luigi Magni Scenarij: Luigi Magni Žanr: Drama, Istorijski, Romansa Jezik: Talijanski Država: Italija Trajanje: 105 min Nino Manfredi ... Monsignor Colombo Danilo Mattei ... Cesare Costa Carmen Scarpitta ... Countess Flaminia Giovannella Grifeo ... Teresa Carlo Bagno ... Perpetuo Gabriella Giacobbe ... Maria Tognetti Ettore Manni ... Count Ottavio Salvo Randone ... Black Pope Luigi Basagaluppi ... Giuseppe Monti Rosalino Cellamare ... Gaetano Tognetti Camillo Milli ... Don Marino Renata Zamengo ... Lucia Monti Radnja filma događa se u Italiji 1867. godine, u vrijeme kada Giuseppe Garibaldi pokušava okončati papinsku vladavinu. Njegove uhvaćene revolucionare vlast osuđuje na smrt. Prisiljen je na to papinski sudac, monsinjor Colombo, koji razmišlja o davanju ostavke na položaj. Predomisli se kad sazna da ima sina, rođenog nakon kratke tajne afere prije devetnaest godina, a sin je sada jedan od revolucionara kojima prijeti smrtna kazna. Prevod je uradio: donatodibergamo TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |