| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Hostile Intent (1997) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Hostile Intent (1997)Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2013 u 23:17 |
|
Hostile Intent (1997) ![]() IMDb Režija: Jonathan Heap Scenarij: Manny Coto Žanr: Akcija, Triler Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 90 min Rob Lowe ... Cleary Sofia Shinas ... Gina James Kidnie ... Agent Adams John Savage ... Bear Saul Rubinek ... Kendall Louis Del Grande ... Soames Ronn Sarosiak ... Gordon Rino Romano ... Press Christopher Kennedy ... Whitt Gerry Quigley ... Dunnel Jody Racicot ... Rawlins Simon Reynolds ... Crowther Patrick Chilvers ... Martina R.Lowe i tim kompjuterskih programera razviju software koji predstavlja prijetnju za CIA. Mikeov tim bori se protiv tima konkurentske kompanije svoga bivšeg šefa Gordona (Ronn Sarosiak), koristeći najnovije primjerke paintball pušaka s ciljem ubijanja neprijatelja i zauzimanja njegovog položaja. Međutim, igra se pretvori u pravo krvoproliće kada članovi Mikeovog tima budu ubijeni pravim oružjem. Mike najprije optuži Gordona i njegov tim, ali uskoro i taj tim bude napadnut. Mike shvaća da se radi o vladinoj uroti kojoj "The Guardian System" predstavlja veliku prijetnju CIA-inim operacijama provaljivanja u privatne baze podataka. Vođa CIA tima, Adams (James Kidnie), ima izričitu naredbu svog nadređenog (Saul Rubinek) da Mikea Clearyja i sistem ukloni bez milosti... Rijetko uzbudljiv film, "Neprijateljske namjere", vrhunski je akcijski triler redatelja Jonathana Heapa te njegov treći film nakon uspješnih "Benefit of the Doubt", s Donaldom Sutherlandom i Army Irving, i "Past Perfect". Prevod je postavio logi75 TITL izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |