| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Herr Tartüff Aka Tartuffe (1925) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Herr Tartüff Aka Tartuffe (1925)Objavljeno: 05.Rujan/Sep.2016 u 01:08 |
|
Herr Tartüff Aka Tartuffe (1925) ![]() Režija: F.W. Murnau Scenarij: Carl Mayer, prema Molijèrovom djelu Žanr: Drama Jezik: Njemački Država: Njemačka Trajanje: 74 min Emil Jannings ... Tartüff Hermann Picha ... Der Greis Rosa Valetti ... Seine Haushälterin / Housekeeper André Mattoni ... Sein Enkel / Grandson Werner Krauss ... Herr Orgon Lil Dagover ... Frau Elmire / Elmire, Orgon's wife Lucie Höflich ... Dorine Film je priča u priči, u kojoj upoznajemo bogatog starca kojeg kućepaziteljica nagovara da joj prepiše svu imovinu, a u tome je nastoji spriječiti njegov unuk koji postavlja predstavu Tartuffea kako bi mu otvorio oči. Prevod je uradio: Filaret |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |