| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Happy Few aka Four Lovers (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Happy Few aka Four Lovers (2011)Objavljeno: 10.Svibanj/May.2012 u 23:34 |
![]() IMDb
Žanr: Romansa
Sinopsis:Scenario: Antony Cordier, Julie Peyr Režija: Antony Cordier Glavne uloge: Marina Foïs, Élodie Bouchez, Roschdy Zem, Nicolas Duvauchelle Godina proizvodnje: 2010 Zemlja porekla: Francuska Trajanje: 103 min U ovoj francuskoj romantičnoj drami, dva
para odlučuju da istraže granice svojih veza tako što će zameniti
partnere. Ono što započinje kao zabavan i opušten eksperiment pun
zajedničkih noći, odmora i večernjih zabava, uskoro prerasta u mešavinu
požude, besa i zbunjenosti. Dok ih njihov dogovor vodi ga sve
iznenađujućem i provokativnijem putu, ljubavnici počinju da preispituju
svoje lične izbore i načine života, vodeći ih ka posledicama koje niko
od njih nije mogao da predvidi. IMDB ocena: 5.5/10 Rotten Tomatoes rating: 0% Datum svetske premijere: Septembar 2010. (Italija: Venice Film Festival) Nominacije: Zlatni lav, 2010 Venice Film Festival http://www.happynovisad.com Ažurirao icemaher - 27.Kolovoz/Aug.2013 u 22:04 |
|
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2013 u 18:23 |
|
Happy Few (2010) * Four Lovers * ![]() IMDb Režija: Antony Cordier Scenarij: Antony Cordier, Julie Peyr Žanr: Romansa Jezik: Francuski, Engleski Država: Francuska Trajanje: 103 min Marina Foïs ... Rachel Élodie Bouchez ... Teri Roschdy Zem ... Franck Nicolas Duvauchelle ... Vincent Jean-François Stévenin ... Le père de Rachel Alexia Stresi ... Diane Blanche Gardin ... La soeur de Rachel Geneviève Mnich ... La mère de Franck Philippe Paimblanc ... Le père de Franck Naomi Ferreira ... Margot Ilona Caly ... Thelma Ferdinand Ledoux ... Tim Dva pariška para dogovore se da zamijene partnere u krevetu, i kako vrijeme prolazi uspostave rutinu, uspjevši održati svoje predhodne živote, kućanstva i odgovornosti. Pošto nisu uspostavili osnovna pravila, ono što je počelo kao zabava, neminovno vodi do ljubomore, nesigurnosti i slomljenom srcu. N A G R A D E: 2010: Venice Film Festival Antony Cordier, nominacija nagrade Golden Lion Prevod je uradio usamro TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |