Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Star Trek Into Darkness (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Star Trek Into Darkness (2013)

Star Trek Into Darkness

Star Trek Into Darkness (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Zvjezdane staze: U tami

Godina:

2013

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

132 min

Režija:

J.J. Abrams

Scenarij:

Alex Kurtzman
, Damon Lindelof
, Roberto Orci
, Gene Roddenberry

Glavne uloge:

Peter Weller
  >  Marcus
John Cho
  >  Sulu
Noel Clarke
  >  Thomas Harewood
Amanda Foreman
  >  Ensign Brackett
Bruce Greenwood
  >  Pike
Simon Pegg
  >  Scotty
Zachary Quinto
  >  Spock
Zoe Saldaña
  >  Uhura
Karl Urban
  >  Bones
Anton Yelchin
  >  Chekov
Jay Scully
  >  Lieutenant Chapin
Benedict Cumberbatch
  >  Khan
Nazneen Contractor
  >  Rima Harewood
Alice Eve
  >  Carol Marcus
Chris Pine
  >  Kirk

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Star Trek Into Darkness (2013)
    Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2012 u 21:43
Evo dobre vesti za sve fanove nove Star Trek  filmske epizode, stigao je novi teaser trejler. Enjoy!

reditelj: J.J. Abrams
scenario: Roberto Orci, Alex Kurtzman, Damon Lindelof, Gene Roddenberry
kompozitor: Michael Giacchino
snimatelj: Daniel Mindel
producent: J.J. Abrams, Bryan Burke, Alex Kurtzman, Damon Lindelof, Roberto Orci
montažer: Maryann Brandon, Mary Jo Markey

uloge:
Karl Urban (Bones)
Benedict Cumberbatch (Khan)
Zoe Saldana (Nyota Uhura)
Chris Pine (James T. Kirk)
Simon Pegg (Scotty)
Zachary Quinto (Spock)
Alice Eve
Peter Weller

Kliknite na sliku da bi je uvećali

Kratak opis radnje filma:
Citiraj Kad ekipu sa Enterprajza pozovu da se vrati nazad, oni će otkriti da je nezaustavljiva sila terora iz njihove sopstvene organizacije detonirala flotu i sve što ona predstavlja, zbog čega je naš svet zapao u stanje krize.

Kapetan Kirk će povesti lov na čoveka u jednoj ratnoj zoni kako bi pronašao oružje za masovno uništenje i izmirio neke lične račune.

Naši heroji će se naći u epskoj šahovskoj partiji života i smrti u kojoj će ljubav biti na testu, prijateljstva će se raspasti, a žrtve će morati da se prave za jedinu porodicu koju Kirk ima: njegovu ekipu.

Evo i prvog, prevedenog teaser trejlera koji je izašao prošle nedelje:

Ažurirao Titivillus - 17.Prosinac/Dec.2012 u 21:53
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2013 u 09:51

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2013 u 09:54

i

jedvaaaaaaaaaaaaaaaaa cekammmmmmmmmmmmmmmmLOLLOL
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2013 u 12:50
 eto stigo je i taj dan, službene premijere filma,..kome se nije dalo više placat u predprimjeriSmile ja cu najvjerovatnije sutra ic pogledatBig smile

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2013 u 18:33

10/10

potreslo me vidit suzu u Spockovom okuLOLLOL..  Kirk mi pravo simpatican,..ko i ostatak posade ovako u mlađim danima.. imaju neki svoj šarm......

Film ima odlicne efekte i sve, puno akcije .... i jednostavno odlican, zabavan, poletan.. film koji se mora pogledat... doduše svi Star Trek filmovi su takvi,..to je opca kulturaLOLLOLLOL

Na vrh
dilan_dog View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Barbie's sugar daddy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dilan_dog Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2013 u 19:49
A Uhura? Kakav je utisak ona ostavila? Je l wank? Čujem da se na ovu i cice lože. LOL
I have another question. Have there been any other zombies in your family?
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Svibanj/May.2013 u 19:55

nisam stigla nju pogledat od kirka i uhonjeLOLLOL
Na vrh
ExtraJa View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ExtraJa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2013 u 09:47
Eh, sad. Nakon puno godina išao sam u kino pogledati film i to ovaj zvjezdani i to u 3 d-u po prvi put i nisam nešto pretjerano zadovoljan. Možda je razlog i to što nisam gledao filmove koji su prethodili ovom novom (ne pitajte zašto nisam) ili to što sam očekivao malo više od ovog 3 d-a itd. ali ugođaj nije bio na nivou. Ili sam ja prezahtjevan ili mi je ipak serijal puno prirastao srcu pa je teško podvuć crtu i napravit razliku. Znači gledljivo je to ali moraću odgledati par filmova unazad da bi eventualno stekao bolju "sliku" i bio zadovoljniji.

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Svibanj/May.2013 u 10:17
jedan je film ispred samo s mladim kirkom i spokom, i naravno da se podrazumjeva da se on prvo ogleda da se bude upucen u odnoseWink

i ne zezaj za 3d u ovom filmu, gledah ih tonu u 3d i ovaj film bas ima odlican 3d, dapace nije ni malo težak ko što znadu bit .. 
Doduše vecina od 3d-a ocekuje da bude ko u crticima, da ti dode pred nos videoLOLLOL, 3d u filmovima više je baziran na dubinu, dojam nejednake udaljenosti među objektima u filmu,  dobar 3d ti pomaže da se udubis u film, imaš dojam prostora u filmu  i da zaboraviš da imaš 3d cvike na ocima.Big smile
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Svibanj/May.2013 u 22:01

Prevod je najavio Bambula Clap

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.