Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Grown Ups (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Grown Ups (2010)

Grown Ups

Grown Ups (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2010

Žanr:

komedija

Trajanje:

102 min

Režija:

Dennis Dugan

Scenarij:

Adam Sandler
, Fred Wolf

Glavne uloge:

Steve Buscemi
  >  Wiley
Salma Hayek
  >  Roxanne Chase-Feder
Adam Sandler
  >  Lenny Feder
Chris Rock
  >  Kurt McKenzie
Rob Schneider
  >  Rob Hilliard
Maria Bello
  >  Sally Lamonsoff
Tim Meadows
  >  Malcolm
David Spade
  >  Marcus Higgins
Kevin James
  >  Eric Lamonsoff
Ebony Jo-Ann
  >  Mama Ronzoni
Colin Quinn
  >  Dickie Bailey
Maya Rudolph
  >  Deanne McKenzie
Joyce Van Patten
  >  Gloria
Di Quon
  >  Rita
Madison Riley
  >  Jasmine Hilliard

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
bagzi94 View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bagzi94 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2010 u 12:11
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Ja ću reći samo jednu stvar, a to su tri reči: Moglo je bolje.

Pa, dobro sad, uvek moze bolje LOL
Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Na vrh
Sebastijan View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sebastijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2010 u 16:28
Odgledah film i od onog što sam očekivao ništa, par dobrih fora i to beše sve Confused
4/10
Savete primaj uz vino, a upotrebljavaj ih uz vodu.
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2010 u 22:21
Fenomenalna komedija, crkavao sam od smijeha Big smile, glumačka postava prva liga Thumbs Up..preporuka svima koji nisu pogledali...Ocjena čista 10-ka...Smile

Ažurirao outside - 12.Rujan/Sep.2010 u 22:22
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2010 u 22:26
Meni čisto sranje, jedan od najlošijih filmova koje sam ikad gledao i to samo zato što ga je netko sa Hangoverom usporedio. Nema to veze sa njim nikakve, Hangover je genijalna komedija, a ovo kao što sam već napisao: steamin' pile of pure family crap...
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2010 u 22:28
meni je puno bolji od hangover-a.....ovaj me film baš oduševio, obožavam ovakve komedije, smijao sam se kroz cijeli film...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2010 u 22:34
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

Meni čisto sranje, jedan od najlošijih filmova koje sam ikad gledao i to samo zato što ga je netko sa Hangoverom usporedio. Nema to veze sa njim nikakve, Hangover je genijalna komedija, a ovo kao što sam već napisao: steamin' pile of pure family crap...

Ne baš najlošiji, ali s'obzirom na potencijal - dosta loše.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2010 u 22:53
Ja sam ga svrstala u porodične filmove. Par smešnih scena, ostalo porodična limunada
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2010 u 01:15
Nista vredno da covek poludi i da kaze @wow, kakav film@ Ekipa je super, zato sam malo razocaran. Ocekivao sam mnoge od tih "ubica", jer kad njih gledam ubijam se od smejanja, a sad bas i ne. Ima dobrih fora, ali sve je vec vidjeno.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
HeadBurn3r. View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HeadBurn3r. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2011 u 23:21
Dobra komedija, kamo sreće da ih je više ovakvih. Ne savršena, ali odlična za ubijanje vremena.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2017 u 12:46
Pa...OK film, ocekivao sam bolje ali moze da se odgleda, dok Jack&Jill je zaista los film. Okupljena je ok postava glumaca a Adam Sandler kao ispred njih mada mi je bolji bio Kevin James. A Chris Rock kao da nije uspeo da se izbori da bude u prvom planu, a dok David Spade i Rob Schneider kao u vecini svojih rola su prenapregnuti tj vestacki. Malu ulogu ima Steve Buschemi koju je bas lose odradio.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.