| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Subtitles |
DVD filmovi, koncerti, DIVX horori, MP3.. |
Odgovori
|
| Korisnik | |
+ Damien +
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Poseti WEB sajt člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Citiraj Odgovor
Tema: DVD filmovi, koncerti, DIVX horori, MP3..Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2006 u 01:00 |
|
evo da i ja upload-am svoje popise...
tu se mogu naci: - DVD filmovi: vecinom raritetni i kultni (koji nisu izdani ovdje), s engleskim titlovima, ali i drugi veliki naslovi izdani u HR - DVD koncerti: (strani i ex-yu), vecina rock, nesto metala, nesto popa... za svakog ponesto - DVD dokumentarci: svi koji su izlazili uz novine, a i neki drugi - o prirodi, svemiru, ratovima, velikim licnostima, narodima, najvecim misterijama...... - DIVX horori: najpoznatiji horrori - od onih najranijih nijemih i crnobijelih, preko giallo horrora, do novije azijske produkcije ... za sve horror-ljupce. ![]() - serije: ex-yu u DVD formatu, strane u DIVX-u - MP3 glazba: pop-rock, metal albumi (strani i ex-yu). kompletne diskografije najvecih rock i metal glazbenika. link koji vodi do popisa se nalazi na dnu u zadnjem postu kontakt iskljucivo preko maila --->miro.cuzulan@gmail.com Ažurirao + Damien + - 05.Prosinac/Dec.2007 u 16:25 |
|
|
" Of all the things I've lost, I miss my mind the most! "
|
|
|
|
|
![]() |
|
+ Damien +
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Poseti WEB sajt člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2010 u 12:59 |
|
DAMIEN popis 28.03.2010.
to je moj zadnji popis, a tražim slijedeće serije: Grey's Anatomy: 4, 5 i 6. sezona Malcolm in the Middle: 7. sezona Scrubs: 7, 8 i 9. sezonu 24: 7. sezona Rescue Me: 5. sezona Nip/Tuck: 5. i 6. sezona Dexter - sve Ažurirao + Damien + - 28.Ožujak/Mar.2010 u 22:22 |
|
|
" Of all the things I've lost, I miss my mind the most! "
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |