| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Isdraken Aka The Ice Dragon (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Isdraken Aka The Ice Dragon (2012)Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2013 u 04:10 |
|
Isdraken (2012) * The Ice Dragon * ![]() IMDb Režija: Martin Högdahl Scenarij: Petra Revenue, prema romanu Mikaela Engströma Žanr: Drama, Obiteljski Jezik: Švedski Država: Švedska Trajanje: 80 min Philip Olsson ... Mik Feline Andersson ... Pi Lisbeth Johansson ... Socialworker Linda Malin Morgan ... Lena Hans Alfredson ... Janitor Hampus Andersson-Grill ... Oskar Sara Arnia ... Teacher Lotta Asker ... Cashier Mike ima 11 godina i u potrazi je za novim domom. Kada mu je otac otišao u bolnicu, socijalna služba preselila ga je kod tetke na sever Švedske. Tamo Mike upoznaje nove prijatelje sa kojima je srećan. Međutim, služba odlučuje da ga preseli i da ga na čuvanje groznoj hraniteljskoj porodici. Mike mora da se osloni na svoje snage kako bi se izvukao iz okruženja koje mu se ne dopada i vratio se kući. Prevod je uradila Vila Ravijojla TITL Izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |