| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Im Namen der Unschuld (1997) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Im Namen der Unschuld (1997)Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2013 u 05:21 |
|
Im Namen der Unschuld (1997) * In the Name of Innocence * ![]() IMDb Režija: Andreas Kleinert Scenarij: Andreas Kleinert, Torsten Schulz Žanr: Krimi, Drama Jezik: Njemački Država: Njemačka Trajanje: 110 min Victor Deiß ... Mann im Trainingsanzug Gudrun Gabriel ... Karin Kunze Martina Guse ... Staatsanwältin Matthias Habich ... Kommissar Norbert Michaelis Jürgen Hentsch ... Kurt Wolff Ulrike Krumbiegel ... Sandra Wegmann Peter Krüger ... Pfleger Udo Molkentin ... Richter Dominic Raacke ... Rüdiger Lehmbrock Udo Samel ... Robert Kunze Christine Schorn ... Frau Ridel Barbara Sukowa ... Anna Loeser Radnja filma događa se se u bivšoj Istočnoj Njemačkoj. Anna doživljava živčani slom i smještaju je u sanatorij. Njena 23-godišnja kćerka Maria, pokušavajući sačuvati obitelj na okupu i pomoći majci, upada u velike probleme. Prevod je uradila Vila Ravijojla TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |