| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
A Perfect Ending (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: A Perfect Ending (2012)Objavljeno: 11.Svibanj/May.2013 u 16:14 |
|
A Perfect Ending (2012) ![]() IMDb Režija: Nicole Conn Scenarij: Nicole Conn Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 114 min Barbara Niven ... Rebecca Westridge Jessica Clark ... Paris John Heard ... Mason Westridge Morgan Fairchild ... Valentina Kerry Knuppe ... Jessica Westridge Imelda Corcoran ... Kelly Mary Jane Wells ... Shirin Rebecca Staab ... Sylvie Michael Adam Hamilton ... Aaron Westridge Bryan Jackson ... Hank Westridge Gloria Gifford ... Sharon Cathy DeBuono ... Dawn Marc Crumpton ... Jared Lauryn Nicole Hamilton ... Janice Lee Anne Matusek ... Megan Rebecca ima neobičnu tajnu, za koju ne zna niti njezina najbolja prijateljica. Zadnja osoba na planeti kojoj bi ona otkrila tu tajnu je high class eskort dama imenom Paris, ali upravo to se događa. Ono što započne zabunama pretvori se u erotsko putovanje. Rebeccini nekonvencijalni načini da pronađe sama sebe su sirovi, puni emocija, nekada i komični, ali su vrlo stvarni i vrlo humani. Ponekad je savršen kraj baš ono što ne očekuješ. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |