| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
V Sozvezdii Byka Aka The Taurus Constellation (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: V Sozvezdii Byka Aka The Taurus Constellation (2003)Objavljeno: 06.Svibanj/May.2013 u 17:38 |
|
V Sozvezdii Byka (2003) * The Taurus Constellation * ![]() IMDb Režija: Pyotr Todorovskiy Scenarij: Pyotr Todorovskiy, Aleksandr Buravskiy Žanr: Romansa, Ratni Jezik: Ruski, Njemački Država: Rusija Trajanje: 97 min Andrei Shcheglov ... Vanya Ivan Zhidkov ... Igor Georg Zheno ... Otto Violetta Davydovskaya ... Kalya Maleno selo Šiška, negde kod Staljingrada, polovinom novembra 1942. godine. Većina malobrojnog muškog stanovništva sela, zaljubljeno je u lepoticu Kalju, a među njima i mladi momci Vanja i Igor. Jednog dana u selo dolaze partizani i odnose svu hranu za stoku. Da stoka ne bi pomrla od gladi, potrebno je pronaći drugo seno. Duboko u snežnu pustinju, u potragu za senom, kreće Vanja. Sa sobom vodi Igora, da bi mu uz put objasnio da samo on ima pravo na Kalju. Prevod je uradio kerestur TITL izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |