| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Virgin Stripped Bare by Her Bachelors (2000) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Virgin Stripped Bare by Her Bachelors (2000)Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2013 u 19:41 |
|
Virgin Stripped Bare by Her Bachelors (2000) Oh! Soo-jung (originalni naslov) ![]() Žanr: Romantična drama Trajanje: 126 min Država: Južna Koreja Jezik: Korejski Režija i scenario: Sang-soo Hong Uloge: Eun-ju Lee ... Soo-jung Seong-kun Mun ... Young-soo Myeong-gu Han Priča koja prati romantičnu vezu tekstopisca lokalne televizije (nje) i vlasnika galerije (njega), probleme sa kojima se susreću i mrežu obmana koju pletu oko svog odnosa. Gorko-slatka serenada o modernom udvaranju. Nagrade i nominacije. Ažurirao bojan969 - 08.Ožujak/Mar.2013 u 20:00 |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2013 u 20:01 |
|
Ju, ja sam bio ubeđen da imamo prevod za ovaj film. Znam da sam ga u svoje vreme JEDVA našao na internetu i odgledao... hm, sad vidim, sa engleskim titlom. Moraću još jednom sa prevodom. Veliko hvala kolega Filaret!!!
|
|
|
|
![]() |
|
Filaret
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2013 u 21:41 |
|
Molim, šefe, dobar, ali vrlo čudan film sa veoma maštovitim i tupavim engleskim naslovom. Sastoji se iz dve priče o istom događaju, kako je Sojung izgubila nevinost i šta je tome prethodilo. Koliko sam skontao prvu priča on, a drugu ona. Razlike u verzijama su posledica razlika u muškom i ženskom senzibilitetu, ono što je njoj važno, ne mora da bude i nije važno njemu i obrnuto, i toga što postoje delovi priča koje nisu ispričali jedno drugom. Na razmeđu priča se pokvari neka žičara, a proradi pri kraju, kao uvod u onaj deo koga se oboje nepogrešivo sećaju. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |