Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Virgin Stripped Bare by Her Bachelors (2000)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Virgin Stripped Bare by Her Bachelors (2000)

Oh! Soo-jung

Oh! Soo-jung (2000)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Oh! Soo-jung

Godina:

2000

Žanr:

drama, komedija

Trajanje:

126 min

Režija:

Hong Sang-soo

Scenarij:

Hong Sang-soo

Glavne uloge:

Eun-ju Lee
  >  Soo-jung
Moon Sung-keun
  >  Young-soo
Bo-seok Jeong
  >  Jae-hoon
Seon Yu
  >  (as Yu-Seon Wang)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Virgin Stripped Bare by Her Bachelors (2000)
    Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2013 u 19:41
Virgin Stripped Bare by Her Bachelors (2000)
Oh! Soo-jung (originalni naslov)

Žanr: Romantična drama
Trajanje: 126 min
Država: Južna Koreja
Jezik: Korejski

Režija i scenario: Sang-soo Hong

Uloge:

Eun-ju Lee ... Soo-jung
Seong-kun Mun ... Young-soo
Myeong-gu Han

Priča koja prati romantičnu vezu tekstopisca lokalne televizije (nje) i vlasnika galerije (njega), probleme sa kojima se susreću 
i mrežu obmana koju pletu oko svog odnosa. Gorko-slatka serenada o modernom udvaranju. Nagrade i nominacije.

Prevod uradio Filaret

Ažurirao bojan969 - 08.Ožujak/Mar.2013 u 20:00
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2013 u 20:01
Ju, ja sam bio ubeđen da imamo prevod za ovaj film. Znam da sam ga u svoje vreme JEDVA našao na internetu i odgledao... hm, sad vidim, sa engleskim titlom. Moraću još jednom sa prevodom. Veliko hvala kolega Filaret!!!
Na vrh
Filaret View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Filaret Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2013 u 21:41

Molim, šefe, dobar, ali vrlo čudan film sa veoma maštovitim i tupavim engleskim naslovom. Sastoji se iz dve priče o istom događaju, kako je Sojung izgubila nevinost i šta je tome prethodilo.  Koliko sam skontao prvu priča on, a drugu ona. Razlike u verzijama su posledica razlika u muškom i ženskom senzibilitetu, ono što je njoj važno, ne mora da bude i nije važno njemu i obrnuto, i toga što postoje delovi priča koje nisu ispričali jedno drugom. Na razmeđu priča se pokvari neka žičara, a proradi pri kraju, kao uvod u onaj deo koga se oboje nepogrešivo sećaju.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.